Prednosti

 

Kaisertronic

Hidraulični sistem optimizovan za smanjenje potrošnje goriva između ostalog, prilagođavanjem snage usisavanja u skladu sa vakumom. U režimu recikliranja, protok vode je takođe automatski prilagođen. Kvalitet čišćenja se pojačava sa konstantnim mlazom na crevu sa regulacijom brzine. Dodatno, interfejsi omogućavaju povezivanje sa snimanjem i informacijama sistemu za planiranje i organizaciju održavanja kanalizacije.

 

Veći komfor pri radu

Informacioni displej sa integrisanim sistemom analize daje operateru kvalifikovane povratne informacije o trenutnim parametrima performansi. Podaci kao što su brojač metara creva, težina vozila i status komponente se prenose direktno na daljinski upravljač i prikazuju u grafičkom obliku na ekranu. Prikaz i kontrola pritiska vode na mlaznici za pranje također značajno čini čišćenje kanalizacije lakše.

 

Bez brige – dijagnostika je sada olakšana

Sa KAISERteleservice daljinskom dijagnostikom, servisni inženjer se može prijaviti u sistem kontrole vozila preko modema, pristupiti svim aktuelnim podacima i obaviti neophodno rešavanje problema. On čak može modifikovati parametre kada je to potrebno. Vreme zastoja je svedeno na minimum ili čak potpuno eliminisano.

 

 

 

 

 

Top