Sanacija bez iskopavanja kanalizacione mreže

 

Sanacija komunalne mreže

U saradnji sa ino partnerima nudimo usluge sanacije glavnih kolektora komunalne kanalizacione mreže ali i svih vrsta industrijskih cevovoda prečnika do DN1200. Koristimo uglavnom relajning metodu koristeći vrhunske materijale koji mogu da traju i do 50 godina. U ponudi imamo i sve druge NO DIG tehnologije i u zavisnosti od uslova i stanja kolektora preporučujemo metodu sanacije.

Prvi projekat sanacije kolektora na području Srbije relajning metodom smo upravo mi uradili sa partnerima iz Mađarske u ulici 22. Oktobra u Zemunu.

​​​​​​

 

Sanacija jajastog kolektora 1100/650 dužine 80m, koja je završena za nepunih 5 dana.

 

Sanacija kućne i industrijske mreže

Naš cilj je da tehnologiju za sanaciju cevi bez iskopavanja, bez rušenja zidova i pločica postane standard u Srbiji kao što je to od pre 10 i više godina postao standard u razvijenim zemljama širom sveta.

Na ovaj način rešavamo curenja na starim instalacijama, saniramo polomljene cevi bilo na starim ili novim instalacijama pri čemu produžavamo vek trajanja cevi za još 50 godina.

Više o tehnologijama, prednostima i opremi možete videti u delu INOVATIVNA REŠENJA/SANACIJA BEZ ISKOPAVANJA.

Korekt Company isključivo u saradnji sa svojim partnerima koji su prošli obuku rada na ovim mašinama nudi kompletnu sanaciju instalacija u:

  • STAMBENIM OBJEKTIMA
  • BOLNICAMA
  • HOTELIMA
  • INDUSTRIJSKIM OBJEKTIMA

Moguće je uraditi i sanacije:

  • SPOJEVA NA NOVIM CEVOVODIMA
  • POLOMLJENIM NOVIM CEVIMA

 

 

Poziv za saradnju!

 

Pozivamo sve zainteresovane samostalne vodoinstalatere i kompanije da nam se pridruže kako bi napravili mrežu u celoj srbiji.

 

Sigurno ste imali situacije kada nije bilo moguće doći do polomljenog dela ili spoja koji curi. Ako je i bilo moguće, podignite uslugu na viši nivo i rešite problem klijentima bez probijanja zidova, lomljenja pločica i gomile šuta. Metoda je čista i brza.


Korekt company obezbeđuje obuku i materijal za rad.

Mašine je moguće iznajmiti dok ne kupite svoje.

 

  Očekujemo Vas!  

 

Top