Kome treba CTW-16

 

Svima koji imaju sisteme za grejanje i hlađenje. Uvek kada se voda koristi kao provodnik toplote ili hlađenja, CTW-16 je poželjno rešenje. Voda sadrži minerale, krečnjak i druge nečistoće koji se tokom vremena rastvaraju i stvaraju prevlaku na cevima izmenjivača toplote ,itd. Ovi zagađivači stvaraju izolacioni sloj unutar cevi. Tokom vremena ovi slojevi se zgušnjavaju i značajno redukuju efikasnost. Da bi se ipak postigao željeni efekat mora se povećati potrošnja vode, ulja ili energije. Na ovaj način i industrijska postrojenja i privatne kuće troše energiju jednaku godišnjoj proizvodnji nekoliko elektrana. Kada govorimo o uštedi energije, može se mnogo više učiniti od samog prebacivanja na niskoenergetske sijalice i instaliranje štedljivih tuševa. Imajte na umu da se CTW-16 može koristiti bilo gde, gde se voda koristi kao sredstvo za grejanja ili hlađenje.

 

Zgrade vlade, bolnice, škole...

CTW-16 se može koristiti za čišćenje sistema hlađenja i grejanja. CTW-16 takođe pomaže kod uklanjanja bakterije legionela iz sistema cevi.

 

Privatne kuće

U svim privatnim kućama / domovima CTW-16 može se koristiti za čišćenje sistema grejanja i vodovodnih cevi koje su se ponovo zapušile zbog npr.kreča, rđe.

 

Industrija

U industriji je važna efikasna proizvodnja, a kontinuiranim korišćenjem CTW-16 za čišćenje različitih sistema u industriji, kompanija ima benefit povoljnije ekonomije i efikasnije proizvodnje.

 

Hoteli

Mnogi hoteli obično imaju veće troškove za grejanje i hlađenje. Ovo je u nekim slučajevima zbog toga što su im cevi začepljene dugi niz godina, a zatim se kontinuirano čiste CTW-16 kako bi smanjili operativne troškove.

Top